A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красноїльська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Районне методичне об’єднання вчителів біології та хімії “Вчимося разом”

Дата: 17.03.2017 11:19
Кількість переглядів: 703

Нещодавно на базі Сторожинецького районного методичного кабінету відбулося районне методичне об єднання вчителів біології та хімії за темою: “Дискусійна зала. Педагог ХХІ століття, його професійна роль на уроках хімії та біології. Аналіз роботи з підручниками для 8-х класів з хімії та біології за новою програмою”. На заході були присутні учителя біології та хімії ЗНЗ Сторожинецького району, Чудейської, Красноїльської та Сторожинецької громад.

Педагоги дискутували з приводу викладання шкільного матеріалу за новою програмою та за новими підручниками у 8-х класах, в результаті обміну досвідом роботи знаходили шляхи для кращого подання матеріалу під час уроків. Розкриття питання відбувалось під керівництвом керівників творчих груп вчителів біології та хімії, вчителів-методистів Михальчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Тимчук Д.І. та Данелюк Л.Д.

У рубриці “Від творчого вчителя – до творчого учня” методист РМК Нестерова Т.В. підвела підсумки участі школярів району у Всеукраїнських олімпіадах на ІІІ етапі та у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт, обговорили питання підготовки учнів до здачі ДПА і ЗНО.

Велику роль для атестації педагогів відіграє їх видавницька діяльність, це своєрідний підсумок роботи за атестаційний період. На розсуд учителів були представлені методичний порадник “Обдарованість: сутність, структура, перспективи розвитку”, на допомогу вчителям, що працюють з обдарованими дітьми (автор – методист РМК Нестерова Т.В.); з досвіду роботи вчителя біології Михальчанської ЗОШ І-ІІІ ст. Тимчук Д.І. “Мультимедійні системи навчання як новий методологічний засіб інтерактивного навчання на уроках біології”.

Джерело: методист РМК Нестерова Т.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь